Zangles bij Haenen muziek, Voorburg-Den Haag

Zoek je voordelige zangles in Voorburg of de omgeving van Den Haag bij leuke en professionele docenten?
Je kunt bij Haenen muziek terecht voor zangles in alle stijlen en muziekstromingen. De zanglessen zijn voor jong en oud en voor zowel beginners als gevorderden. De zangles wordt verzorgd in onze eigen muziekstudio op lokatie.

Drie professionele zangleerkrachten die hun sporen in de muziek nu al ruimschoots verdiend hebben geven op iedere doordeweekse dag en avond én op de zaterdag les bij ons. Wil je pop, jazz, klassiek, folk, country of musical? Alles kan. Zowel jong als oud.

Onze zangleerkrachten zijn gediplomeerd en betrokken bij vele bekende musicals, opera’s, bekende band’s, festivals, commercials én zelfs betrokken bij the coaching voor “ de Voice of Holland”! Wij zijn trots op ze!

Op de donderdag en de zaterdag zijn we gestart met de nieuwe Singer-Songwriter cursus en binnenkort gaat Haenen Muziek ook beginnen met “Musicallessen”! Wilt u op de hoogte gehouden worden? Bel of mail ons even!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze saxofoonlessen worden verzorgd door docenten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Als je wilt leren zingen, neem dan contact op met Haenen muziek, Voorburg - Den Haag en informeer naar de zanglessen.